Bu eller bä…

Jag har googlat. Bu eller bä betyder varken eller. Således inte ett svar. Men en viss glidning (sannolikt pga att folk är obildade) mot att det ska betyda bra eller dåligt, ja eller nej verkar närma sig. Och Margaux Dietz (stavas det så?) späder på detta. Hon tar tempen på partiledarna…en Ulfsson snackade hon om, den personen är jag väldigt nyfiken på….

Men skit i det. Politik nu är i sanning varken bu eller bä. NATO-medlemskap verkar vara det viktigaste just nu. Och jävla gängkrig.

Jag såg en fängslande men DÅLIG serie på HBOmax…jag insåg för sent hur usel den var och kände då att jag behövde veta hur det skulle sluta…och såg sen resterande 8 avsnitt…och avslutades med en sjuhelvetes cliffhanger som antyder en säsong två. Den ska jag inte se. Livet är för kort.

Äldsta dottern berättar att hon NU börjat se Sex and the city…och hon säger att den är BRA! Hon tycker jag borde se den…jag funderar och funderar, jag har ju undkommit den, jag såg inte första säsongerna av Downton och har inte heller sett den där fantasyserien…vad heter den Game of Thrones? Allt som haussas för mycket går bort för mig, oftast. På grund av detta höll jag på att missa Det stora blå. DET hade varit en förlust. Jean Marc Barr…herregud. Så vacker, kanske det vackraste man sett?

Nu ska jag försöka undvika huvudvärk, den tinglar lite…vill inte ha den här, bort, vik hädan, försvinn osv.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen