Machokultur

Vad vill vi ha? -Bar bringa! (Kanske hårig?) Ge mig för fan en krönika av Unge så jag kan glömma MITT elände nu!

Jag har haft huvudvärk i drygt ett dygn nu trots mediciner. Igår försvann den temporärt men det har varit så mycket nytt här, läkarbesök, neurologbesök, arbetsterapeut…och en massa annat. Lugnet som alla talar om infinner sig inte så lätt. Men, igår blev det ändå en ovanlig dag, maken fick åka iväg med T. Hon skulle sova borta. Och plötsligt satt jag ensam i köket utan någon plan. Pojkarna var mer än nöjda med makaronipudding och Fanta på rummen så jag såg Pretty woman, sen halva Runaway Bride.. jo jag grät en smula…men ingen av filmerna är egentligen B R A ni vet hög kvalle. Det är skval, man har sett det förr, man vet hur det ska sluta osv. När jag var klar med sista filmen och värken änu inte givit med sig fick jag för mig att se en film till och bara vara overksam, lat liksom. Och vände mig till Svtplay….och de påar Hjälp…och jag tänker, varför har kvinnan väldigt otympliga kläder, sedesamma rent av, och mannen har bar överkropp som exponerar den råa manligheten….? Vill jag betala för att det här programmet görs? Nej.

Men, sen inser jag, att det är detta folk vill ha, massorna i vilket fall, och att jag är snobbig (trots att jag just gråtit till Runaway bride). Och så var det med det. Om det ska vara kliché kan det väl ändå vara lyxförpackat?

Nej, nu ska jag ta mer medicin. Jag måste hålla till kvällen, det är Valborg deluxe, jag kan inte ha det så här. Jag minns att man brukade fira….herregud, fira. Det känns som tortyr för mig. Jag vill bara ha en stilla ocean. Faktiskt, bara det och en hemmafru.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen