Saker man lär sig…

Namngivet på grund av de stora svårigheter rallarna upplevde under slutet av 1800-talet när bron uppfördes.

Jag hade två vårdbesök idag och var tvungen att ”dopa” mig inför detta annars hade jag behövt avboka. Men 600mg Ipren och en halv (jag vet, man ska inte dela) Naramig senare kunde jag (jo, jag låg kvar i sängen också för jag mår illa av själva tabletten också) ta mig iväg till både apoteket, neurologmottagningen, fördriva två timmar mellan mötena med en eggs McMuffin och sen förbi Spånga kyrka innan jag hann fram till husläkaren. Som jag typ älskar. Det sista jag sa till henne var: Bli psykiater, vi har TID med våra patienter. Hon suckade och sa något i stil med att saker och ting måste ändras för husläkarna. Deras tillvaro är inte värdig, för någon. Jag höll med. Folk flyr från den arbetsplatsen.

Den ser godare ut än vad den var. Barnen var förtjusta….

Men nu, sitter jag ensam en fredagskväll och äter nödmat. Maken fick åka iväg med T. Hon ska bo hos hans ena syrra för vi ska på fest imorgon. Men hon ville sen inte så han följde med varför den planerade fredagsbiffen kom av sig. Och jag gjorde makaronipudding och serverade barnen på rummen, med Fanta exotic. Så kan man också göra. Jag satt också och väntade i bilen de 40 minuterna UTAN att vare sig läsa, eller sticka till ljudet av Spanarna, det kändes som lättja, en dödssynd. men ganska skönt. Jag till och med slölyssnade. Så slött lyssnade jag fast det var mina favoriter att jag tror jag ska lyssna igen.

Dagens utflykt.
Jag undrade lite över den förgyllda grejen på kyrkspiran…är det ett vikingaskepp?
Det står en skylt inför att man träder in på kyrkogården. Man ska vara vördnadsfull. Jag vet inte om det är det att fota gravstenar. Men den var så vacker…mossan hjälper en att läsa.
Körsbären ändå. Och en kyrka som haft en runsten i väggen, och byggts på tusentalet och sen tillbyggt under seklerna. Så vacker.
De är nästan vackrast när de dör…

Nu, ska jag skriva dagbok. Jag har fått för mig att det ska hjälpa.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen