Sillen å Påven

 

Skärmavbild 2015-04-28 kl. 22.38.46
Sinead O´Connor, snodd bild såklart. Hon bar en gång en tröja med texten I like the pope because the pope smokes dope…Det tror jag inte han gör, jag tror han är galen på riktigt…

Jag hörde idag att delar av svenska kungahuset besökt påven. Detta trots att ingen i kungahuset är katolik. Drottningen talade om sexhandel med barn. Så passande. Vi befinner oss ju i peka fingrets förlovade land här så man hade kanske vågat hoppas på en släng åt de pedofilitiska prästerna inom katolska kyrkan, varav påven avsatt 400…Men nej. Inte ska vi vara obekväma, för lite pedofili i Vatikanen är väl inget att snacka om.

4000 präster i USA har anklagats för att ha förgripit sig på barn, hur många barn det rör sig om i sin helhet vågar man inte tänka på.

I grunden är det något snurrigt med människor som väljer celibat. Katoliker gillar ju inte sex överlag, om det inte sker inom äktenskapets ramar och i barnalstrande syfte. Homosexualitet (och homosex då) är en styggelse och man får inte bli prästvigd om man är bög, flata kan man ju såklart heller inte få vara men de får ju heller inte bli präster. Sanslöst att kyrkan ens får finnas. Eller får man viga kvinnliga präster inom katolicismen? (Kanske F vet).

 

Skärmavbild 2015-04-28 kl. 22.38.21
Ännu en bild på Sinead, jag älskade hennes Nothing compares to you men förutom den låten minns jaga bara hennes bråk med kyrkan.

 

Nåväl, man får inte vara bög och präst iallafall, men pedofil verkar ju gå bra, ett tag…Jag gillar inte religion, monarki eller när barn blir utsatta för hemskheter. Drottningen verkar inte gilla barnsex, punkt. Hon hade ett lysande tillfälle här och släppte det. Jag fattar inte ens hur hon kom på idén att åka dit och tala om detta UTAN att kommentera detta. Vad ska vi med dessa människor till (PRÄSTER OCH KUNGLIGHETER)? Och varför hade kvinnorna svart spets över håret??? Vördnad inför en gud som inte finns eller något patriarkalt mumbojumbo. Jag gillar det inte. Däremot älskar jag svart spets. Och svart överhuvudtaget. Jag kanske ska boka en resa till Vatikanstaten, charma schweizergardisterna med mina välsvarvade ben inlindad i svart spets och infiltrera den där läskiga klanen. Wallraffa dem och se hur många korgossar de har där inne. Gå i klänning och kalott…rena nattklubben;) Ironi här, så ingen missar det och utmålar mig som en transvestithatare eller något. Jag gillar män i drag, såg en video med den där Conchita idag, väldigt open minded är jag. Ibland.

 

Skärmavbild 2015-04-28 kl. 22.39.11
Googlar man Siead och påven dyker mycket kul upp..

 

Over and out.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen