Bravo!

Revolutionsproslin!

Mamma läser högt för oss om vad exmakens kusin kommit fram till gällande IES. Där jag ställt alla mina barn i kö och tre gått hela vägen ur, en är på väg upp i högstadiet och Tylla ivrigt väntar på att få börja….E gick ett år men saknade kompisarna för mycket men kom till en underbar lärare i sin gamla skola, t o m jag är lite kär i henne….

https://www.aftonbladet.se/a/7dWxVW

För kanske ett år sedan svarade jag med en insändare på de osanna uppgifterna som jag tror att den lokala oppositionen på Ekerö kom med för att stoppa en nyetablering på ön. De påstod att det var dåligt för integrationen mm mm. Jag kontrade efter att jag letat efter fakta och just det kunde jag mota med att IES i Bromma och generellt har ca 40% elever som EJ har svensk bakgrund, det är alltså BRA för integrationen. De hävdade också att IES kommer med olegitimerade lärare…vet i varför? De är inte svenska…..och, om allarimligare arbetsförhållanden och högre lön!? duktiga lärare nu blundar så kan jag meddela att kraven på att få gå lärarutbildningen är förbluffande låga….och utomlands….där är det fortfarande ett statusyrke som en del riktigt smarta personer väljer….vidare är en del av lärarna helt otroligt kompetenta och tar arbete där då de följer med en partner som t.ex får ett högprofilerat jobb i Sverige under några år så jag skulle säga att det är en TILLGÅNG för alla i landet att vi får lite rotation i ankdammen. Men, jag gillar inte heller grova vinster i välfärden, jag tycker de gott kunde använda delar av överskottet till att städa toaletterna oftare för mina barn klagar på att där är äckligt liksom brorsans tonåring…maten kunde vara bättre och…kanske lärarna skulle ha högre lön. Men att påstå att de inte fyller lärandekraven, det är ren lögn.

Vive la nation! Inte la republique ännu….

Så, hejja Gabriel Heller Sahlgren! Du gör bra saker!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen