46%

Det är så stor del av min tid som jag har huvudvärk. Jag har räknat. det är samma som förra året, exakt faktiskt. Så på den fronten ingen förändring.

Jag ansökte om högriskskydd idag på FK, men de kräver att jag har ett intyg och vill att man skriver ner varje sjukdag man haft senaste 12 mån…vill de verkligen det? Skulle inte tro det.

Men, vad händer här? Jag svettas, tar ut det på politikerna. Ångrar mig, tar ut det på politikerna. Det är något fundamentalt fel i vårt system, kanske i allas? kanske man inte kan ha ett samhälle som fungerar någonsin? Så kanske det är.

Nu glömde jag vad jag tänkte också….det är helt galet. Jag dricker en mun vatten och tappar spåret. Tur man har fler spår liksom…annars vore det tomt och tråkigt. Skriver jag på så kanske det lossnar? Tänker jag men det gör det inte. Jag har köpt ostbågar. Jag älskar ostbågar, köper mycket mycket sällan. För det är så dåligt att äta sådant. Men, nu vet ni. Jag har ont, ofta och ibland i 6 dagar. Vilken dag som helst ska jag acceptera det. Och NU kom jag på vad jag skulle gnälla på! KINA!!! Jag är förbannad på Kina. För utan deras jävla skitdjurmarknader osv hade jag inte suttit här och glömt vad jag tänker. Jag är faktiskt asförbannad på Kina när jag tänker efter. Jag HAR sagt det förr men det tog ny fart idag. Och så är jag är på politiker….Skitarg! Men, idag ingen huvudvärk!! det är ju toppen! Då orkar man vara arg liksom…och ansöka om högriskskydd!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen