Hus i Spanien och renoveringsobjekt?

Jag vet, man ska inte förfasa sig, gå upp i varv och göra stor scen av saker. Men…jag prenumererar på bostadsannonser för jag vill gärna hitta något semesterboende i Frankrike eller Spanien. Och vanligen går jag igång på lite ruffa hus, renoveringsobjekt och så. Och jag har vant mig vid att annonser här hemma och i andra delar av världen (kring Medelhavet både ovan och ovan) inte är så krispiga som vi är vana vid från Hemnet. Många gånger har jag skrattat åt synlig tvätt, mäklaren som syns i Spegeln, ciggen som ryker i askfatet. Men vanligen brukar första bilden vara aningens mer tilltalande än morgonens. Jag ger er: En lägenhet i Spanien!

Detta var det som kom på mailen..
Full size. Notera diadem med öron, handdukar på golv.
Här finns både disktrasa, bestickställ..och kanske poängen är att distrahera en från kaklet?
Otäck docka, röra i garderob.
Sop på väg ut (?) rakt föröver.
Halvöppna garderober och lådor ger en känslan av att de som bodde där innan gav sig av i en väldig fart…
Här finns möjligheter att hänga tvätt i vilket fall. Och se vad grannen tvättar.

Det blir inget köp den här gången. Jag letar vidare!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen