Zytomierska blir 45.

Ett värdigt åldrande. Att vinna insikter, man ursäktar ungdomliga felsteg. Jag skriver INGET mer, och helst skulle jag vilja göra en rolig liten film som i början av pandemin när hon skulle sälja EXTRA dyra omega-3-kapslar för att rädda världen…Kanske jag orkar när vaccinreaktionen klingat av, meanwhile, enjoy! På festen var också en för mig okänd TV-kille/socionom/barnboksförfattare som heter Daniel Paris….sov han på lektionerna undrar jag, får han arbeta fler gånger för SVT?

Mjölgänget!!!
Puma Swede som enligt uppgift kan fista sig själv i ändan. Min första tanke….varför? Andra, vad har hon för naglar? Har hon någonsin behövt hjälp att komma loss?
Så skönt för barnen att Katrin och Bingo har en så varm och nära relation att de kan umgås. Bra för barnen!!
-Rumpslick? -Ja tack gärna.

Är det detta man kallar ”fittkort”? Sean Banan, det kändes tråkigt. De andra vet jag inte riktigt vilka de är…Plötsligt är den här filmen också raderad…Men som alla vet, inget försvinner på internet…Tänk vilken kul 50 årsfest det kan bli med gamla godbitar från förr!

Skillnaden på en sexig person och en prostituerad….Bra där!

Sist en bild som inte alls har med festen för horor och hallickar utan en helt vanlig tjejkväll. Man anar ett tema. Vad kan det ha varit denna kväll? Nude?

Vad vore väl en bal på slottet??

Less is more, more is for the pooor!

Kan man göra något? Ja, man kan maila alla butiker man känner till som säljer hennes produkter och be dem sluta med det. Maila på!

Apoteket till exempel….MEDS, Apokem, Lyko, HM(!), Apotea, Kicks, Kronans apotek…To name a few…

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen