Mejladress

Vet ni, jag brukade gilla Filippa K. Hade mycket kläder därifrån tidigare, bland annat en ullkostym (barnen har tagit) och en vacker sammetskavaj med tillhörande väst i blåblommigt och brunt men den här nya stilen…allt är monokromt, märkliga snitt. Nej, jag tråkar ihjäl.

Men nu till något HELT annat. Är det bara jag som tycker att det är svårt att få kontakt med företag/organisationer numera? Själv är jag väldigt lättnådd. Jag får mejl, sms, brev, reklam och påringningar flera gånger om dagen men om man låt säga vill mejla..Postkodlotteriet. Då kan man inte helt enkelt hitta deras adress….vill de INTE ha kontakt. Jag misstänker det. Och jag fattar, det är jobbigt med folk, skitjobbigt. Men, om man ska vara i samklang med sina kunder/potentiella kunder får man nog stå ut med det och ordna med fler anställda på kundtjänst. Det är dessutom ett utmärkt jobb för unga. De lär sig hantera människor, glada som arga och kan arbeta hemifrån så transporter inte behovs, bo långt från stan och faktiskt göra världen lite bättre. Så, jag ska INTE kontakta postkodlotteriet. För jag tror inte på lotteri.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen