Få rätsida

Trött katt.

Jo, igår, så paniktrött. Utan synbar anledning. Idag, leta journaler, maila vårdgivare, förbereda mig mentalt (genom att kanske INTE göra något?) och beställa mat till hönsen….

Trött skolpojke hemma hos mamma…

Alltså. Mitt hjärta. Jag samlar info, mailar de som inte brytt sig om mina besvär för två år sen och sen kommer detta få vila. Jag tror att årsdagen av vaccineringen, dos 2 och brevet från kardiologen orsakade en perfekt storm. Av retroaktiv ilska. Jag sökte som ni vet akut. Hemskickad efter benböj och en del undersökningar/provtagningar. Som när jag läser på och talar med experter är mycket ospecifika. Så jag tänker att de som skickat hem mig/ignorerat mig ska få veta, att när jag var i deras händer hade jag med stor sannolikhet en pågående hjärtmuskelinflammation. det är väl rimligt? Och sådant som en läkare kan vilja veta!? Jag ber ALLTID mina patienter att höra av sig och berätta HUR DET GÅR! För om jag inte vet att det jag gjort haft avsedd effekt…då kan jag faktiskt inte samla kunskap, ni vet, den där omtalade empirin. Så jag VÄLKOMNAR feedback, jag behöver den. kan det bero på at jag inte är helt övertygad om min egen förträfflighet och att jag är lite ängslig över att göra fel, försämra patientens tillstånd? HELL YES!

Trött läkare som är på väg hem efter hembesök hos granne med barn med sårskada…
Barnslig läkare på väg hem som bara inte kan låta bli att smälla dem.

Så. Chefen för akutmottagningen på Capio St:Göran har fått ett mail. Nu ska jag skriva till Aleris klin.fys…och sen får vi väl se…..Min husläkare som är urgullig sa: Oj, oj, oj! Det kändes bra. Hon är skön, erkänner att hon inte vet, skickar remisser hit och dit och lyssnar.

Så nu ska jag samla mig, för att inte somna halv fyra, som jag gjorde igår….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen