Marseillan till extrapris!

https://www.vulkanmedia.se/mordet-i-marseillan/

Här kan man handla min nya bok som allra billigast! Och ni som vill ha ljudbok får hålla ut tre månader för 23/12 kommer den i det formatet!

Jag är lite kär i Westwood.
Fådda frön av stockros från Eva. Gulrosa och cerise.
Nu när man inte är ute så mycket kändes det ändå rimligt att klippa ned dahliorna…
Rosen som rådjuren var på i början av sommaren blommar nu så vackert. Och snart ska jag orka gräva ner den…
Galen blomma alltså!
Gårdagens sockerkakskanelbulle gick som smör i solsken.
Och avslutningsvis, en ny favorit. galen men god. Hot tuna melt. Det är tredje gången jag gör den….

Nu, mår jag ganska bra, tror jag. Ingen värk har smugit sig på, däremot dålig sömn….och vi åkte förgäves till Nynäshamn med båten. Vi kommenterar inte det. men barnen blev glada åt att få äta på McDonalds…

Nu ska jag nog sova. Det blev så galet lite sömn igår. Imorgon hjärteko på NKS…Och oro för barnen har lett till att jag ställt de två minsta i kö till Montessoriskolan i närheten…fast min vän Friday rekommenderar ej den pedagogiken…jag måste läsa på men det lät väl holistiskt och avslutades med att det vi alla ville ha var fred på jorden…och ja, det är väl vad alla barn helst av allt vill ha….

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen