Talkshow

Jag ska ha in mer foton här på väggarna. So far två.

Oj oj oj. Jag får skylla på febern. Och att pappa har den kanal där Bianca går. Jag blev så SJUKT nyfiken på detta. Jo, jag hade läst innan att älskarna ÄLSKADE men att belackarna hatade. Så, jag beslöt att se själv, förutsättningslöst, faktiskt. Och ja, lag log fånigt några gånger. Ibland för det var kul, mest för att det var hemskt. Alla gånger var inte B som stod för det roliga, desto oftare för det pinsamma. Gästerna var roligast. Jag irriterade mig på småsaker. Skådisen kunde inte ordet improvisera…men det kan ju vara nerver. Och jag förstod ju inte vem den där Mauro var…och kanske hans antroposofiska uppväxt hade varit skojig att höra om, för det är så knaisgt. Fråga om Vaccin…hur många blev sjuka i Järna av allt möjligt(?). Rapparen…svängde det om. Har ingen aning om vad han rappade om men jag antar att det inte fanns några uppmaningar att slå/döda/knarka eller våldta. Det hade inte passat den sjulk polerade ytan. Man fick en Stepford wifeskänsla. Om inte Språket varit så ovårdat. Gästerna räddade situationen genom att vara snabba och smarta.Men vad gjorde Uggla där? Och varför vill han saluföra sin dotter? Vill han att hon ska bli lika rik som Bianca, som han själv? Varför? Han var den ende riktige känsisen där men det var som att han satt i publiken. Kanske han gjorde det…mentalt. Detta var för yngre helt klart, yngre än mina äldsta barn. Och nu ska jag ta upp det jag minns som illa. minst sex gånger talar B om hur hon på något sätt dragit fördel av att vara kändisbarn. En del gånger har hon bara en passant slängt ur sig att hon har känsa föräldrar. Hon vänder fokus mot sig fler gånger än så tror jag och talar på tolk för fort, för högt, säger ”helvete” jag vet inte hur många gånger och det hela känns olidligt långt av alla reklampauser..reklam är verkligen ett lidande numera. Hon ställer frågor utan att vilja höra svaret eller loda vidare. Onliners. Mkt oproffsigt. Men så är hon ju inte ett proffs på detta. Hon är inte ens halvbra. hon är en usel talkshowvärd. Den sämsta jag sett. Hon beter sig däremot som om hon vore den hetaste i världen. Överglänser gästerna, hånar dem till och med och dömer ut deras sätt att äta eller glorifierar dem. Mauro påpekar att han inte trodde detta var en roast (det värsta jag vet, osmakligt rent av). Och det återkommer någon till.

Jag bli beklämd. Det är idiotifiering vi ser. Om detta är mainstream är vi illa ute. Vi får hoppas att hennes följarskara och socialamediaarmé växer upp. För annars blir det mer av henne och hennes familj. Som jag inte tål. Obildningen är monumental. Jag läste att hon är ätstörd….hon gör reklam för kläder…hon visar bilder på mat, frossar i restaurangbesök, det är smink, dyra klockor, reklam för skitprodukter (hennes egna och möjligen andras….) Det är mammon all the way, motbjudande. Och hon är överallt. Och klagar på det!? Har hon inte nog med pengar? När blir det någonsin nog?

Så glad att inget av mina barn är det minsta intresserad för så skulle jag behöva ingripa. De vänder sig tack och lov ifrån sånt här, undrar hur det där Jocke Lundellbarnet mår…tycker saker är knasiga. Tack gode gud!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen