Höstens deckare

Snart bär det av! Provpackat har jag hållit på med ett tag nu..och fyllt i formulär, med dotter eller maken vid min sida för att det inte ska bli fel.

Jag håller lite kolla på hur min deckare säljer. Det började på ungefär plats 200 men jag har arbetat mig upp på den här månaden. Idag är jag nummer 149 av 575 utgivna böcker under hösten. det känns bra. och recensionerna har varit fina. Kanske jag uppfunnit en ny genre? Feelgoodcrime!

Jag skämde bort fyra av barnen lite igår…
Han har fått en ny tapet från Erikshjälpens secondhand. 5 rullar för 289kr!!!
Jga blir så glad!
Snyggt tyckte jag.

I vilket fall, före mig i sältoppen ligger Stephen King, Läckberg, Kallentoft och ett helt gäng tunga namn så jag känner mig nöjd som debutant. Faktiskt, även om man kanske aldrig är 100% nöjd med något man gjort och ständigt ifrågasätter om jag skulle läst ytterligare tre gånger, kortat en del, lagt till annat. Men, boostad av mina testläsare, lektörer och redaktörer för att inte nämna de läsare som verkar tycka det är riktigt bra, känner jag att jag ska orka med at fortsätta skriva. redigering är så arbetssamt. och jag gör det så långsamt det bara går för att det ska kunna genomföras alls.

Det här kommer vänta mig när jag kommer hem!

Nu ska jag låta ambitionen vila. Jag ska resa iväg och inte bry mig om hur det går på bokmarknaden…det är ur mina händer nu och jag får förlita mig på att folk talar om boken. Men jag ska ta tag i del två på allvar när jag kommer hem. det är helt säkert, det blir rehab för mig och sen utvärderar jag hur många sidor per dag jag orkar läsa!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen