Purple

På väg till LA märkte jag att jag drogs mot lila saker, och sånt som jag inte har råd med och som jag nu är väldigt glad att jag hindrades från att köpa. Jag vill inte köpa nytt. NO WAY! Men som inspo kommer här lite bilder. Jag kanske gör ett större svep senare när jag smält den här resan lite. Vi är inne på dag 4 nu, det är morgon, vi sitter på det fik som snabbt blev vår favorit, Verve. Känns europeiskt, jag gillar europeiskt, mer och mer.

Sniglar i smör och vitlök..
Snygg lakrits från Haupt. Men ingen idé att köpa för ingen utom svenskar verkar gilla..
Nailberry lät lockande..kanske på hemvägen?
Nordik lila sardin någon?

Sen lite blandade bilder med fokus på…mig?

We went thrifting….

Nu väntar jag bara på rätt tillfälle att bära den….

Morgonrufs.
Rätt underkläder krävs.
Cool va?
Nya gamla byxor som var fantastiska!

Och en top som får mig att tänka på Pretty woman…just för att vi är i Beverly Hills…
Betänk. De har alltså betald semester (oklart hur många dagar jag tror 14..), de får vara sjuka och kanske lediga på helger? De får sjukförsäkring, tandvård (det borde ju inkluderas i svensk sjukvård har jag tyckt sedan 1996), ögonläkare och PENSIONSGRUNDANDE!!! En delikat grej är att maken påpekade att de tjänar mer än han gör….

Vi fattar inte hur bra vi har det och om du saknar arbete blir du snabbt helt utslagen. Jag blir ledsen av USA. Jag blir ledsen på influencers, jag skulle aldrig i mitt liv anlita en influencer för att marknadsföra mig. Margaux är sist i raden av idioter som nu visar sina sanna färger. Vilken nolla, vad ska hon göra nu? Spökskriva en gråtbok?

Och en grej till….jag mår lite bättre här. Jag behövde komma bort. Faktiskt, trots all misär här sida vid sida med överdådet. Skönt att flytta fokus från disk, tvätt etc. men jag saknar de tre små, två stora har jag ju här, så mysigt att dela vardagen med äldsta dottern, vi sover i samma dubbelsänmg och så Alva såklart. Inex är med sin kärlek i kapstaden…det är nog ett sånt ställe jag också skulle må illa av även om landskapet verkar fantastiskt. Men…Medelhavet är mitt vatten. Jag känner starkare och starkare för det. En resa till till USA i mitt liv kan räcka och då blir det östkusten helt klart!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen