Anna in LA

Mohaircapen från loppisen. Och håll i er nu…ett sugrör av P L A S T ! Jag nästan dog. jag ska nog ta med det hem..

Torka av bord känns som en bortglömd konst i detta ytliga land. Man jag är inte den som är den. Jag började morgonen med att hämta en ny soppåse, tömma den stinkande papperskorgen och fixa avloppet i toan, innan klockan sju, för det är den nu. Jag har köpt fina böcker till barnen, med omsorg. Jag hoppas de gillar, annars läser JAG dem…

De öppnar 07.00. Jag var först, men så hade jag varit vaken sedan 04…och frusit. Dottern snor täcket. Jag drog faktiskt i det inatt. för vi har gjort snoddar i kanterna…annars glider de två lakanen ifrån själva täcket (märklig konstruktion). Jag sa: -Du är en täcktjuv! hon replikerade som en kobra: -Du är för mjäkig. Inatt ska jag rycka tillbaka, jag är FAN inte mjäkig! Never!

Nu pain au chocolat eller chocolatine (jag säger kort och gott pain chocolat) som det heter i södra Frankrike och en Latte, regular milk, from a COW. Muuuuuu. Brödet är dubbelt så stort som är vanligt hemma och det gör ätandet lite mindre garciöst, men wtf. Jag var ”Glowing” idag sa portiern, ”What DO you having gping on?”. Det är väldigt roligt att höra…även om…jag är så otroligt dålig på att snabbt ge ett you glow to tillbaka…men det var en cool liten samling i foajén….jag kan kanske använda den någon gång i ett manus nånstans…

Whar to choose, what to choose…jag tog det minst kladdiga bordet och valde inomhus för det var svinkallt ute. Jag sitter på en kudde för bordet är för högt i förhållande till det väldigt snygga bordet. Jag lägger namn på Minnet, Ralph, Zoe, Allie….
Hud. Det verkar vara senaste modedetaljen. och den har kanske också sömmar..? Men en sak stör mig. Bröstvårtorna pekar åt olika håll. Kirurgen får bakläxa. De ska vara riktade åt SAMMA håll, i vilket fall om man betalat för boobsen. Tycker jag. Och notera den helt skruvade sömmen…så går det om man använder skitmaterial, bara för att visa någothelt annat än tyg
et…

Idag hike. Lunch med Alva och Fanny, som jag inte får fota längre för jag är så usel på det…jag tar bilder underifrån, det är ett släktdrag.

Igår med döttrarna efter ovädersmatchen. En virgin Margherita, passionssmak. Toppad med något som låter som tahini men inte alls har med det att göra. Det är en kryddblandning av chili och lime om jag fattat det rätt, jag ska köpa massor av det med mig hem, sjukt gott. Jag slickade hela kanten. Jo, och sen åt vi friterade våffelchurros som vi doppade i karamellsås….Sist jag åt churros var jag 17 på Kanarieöarna och då lärde jag mig älska papa locas också. Dvs friterade potatisar i strut med aioli.
Jag längtar efter det här gänget….och Marseillan. Just ja, måste kolla hur försäljningen av min bok går….

Carry on!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen