Novemberbukett

Vi såg två solnedgångar på en dag.
Pinnen är fin till jul. Även om det är lite tidigt i min smak.

Jag vaknade av ett mjau och släppte ut katten. Jag är så lättväckt numera. Men undrar om han mjauat ett tag eller om jag vaknar direkt. Svårt att veta. Maken ligger närmare så möjligen skulle han kunna vakna före mig men aldrig. Däremot väcker jag maken när jag går upp…Nå väl. Jag fick en kommentar om att Schweiz släcker pga elbristen. Undrar varför vi krämar på? Jag följer IDA ang dark skies. Det är onyttigt för nattaktiva varelser. Jag ska nog skriva till kommunen och höra vad de har att säga.

Och jag tittade i telefonen, jisses vad med bilder jag tagit. Och raderat på de låga flygningarna. Jag tänker att 21000 bilder endast i mobilen är sjukt, dottern hade 80 tusen!!!!WTF? Men de unga tar serier av bilder tror jag. Jag tar en, två och dåliga tas genast bort. Nu sorterar jag hårt. Varje bild måste kosta energi tänker jag…Och så ser jag ju dem inte! Så fler ska bort, varje ledig stund känns värd att ägna åt detta, eller så får det bli en bok….

Alltså…vårt hotell var inte ”all that”…vi kompenserade med att ta hem lite nödvändigheter…
Jag köpte för mycket godis till barnen det kan jag erkänna men detta ska de få senare, mycket senare. Och de ska få dela på det!
Just ja, vill ni ha min bok innan jul kan ni DM på Instagram. Så länge lagret räcker skickar jag med en svart Vera på köpet!
VA? Dahlior, rosor, ringblommor och malva i trädgården nu. 13 november!
En ny passion, dahlior!
Sista jag lovar!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen