Blod tjockt som cash

Mycket alkohol verkar inblandat i den här talkshowen. Det tycker jag är dåligt. Men kolla kommentaren…Mamman är sååå imponerad av dotterns sätt att intervjua, i detta fall henne själv. Jo, drömgäst…ett ord, och innefattar skulle gärna bytas till karaktäriserar va?

Jag såg att Bianca återigen blivit fälld för dålig reklamidentifiering. Extra dåligt då hennes följarskara företrädesvis är barn. det kan bli tal om många 100000 eller mer för det baserar sig på inkomst. Så jag kikade in på hennes konto. Och jag måste säga att det är svårt att se vad som är hon, hennes smink, smyckesföretag, showen och reklam för någon släktings vin, mat, musik osv.

Hur som helst, om man har en betalkanalsshow måste väl reklam för den markeras, eller? Bilder tagna för reklam återanvänds sedan för att bara visas och det finns mer än tre konton med hennes aktiviteter. Jag tänker att de kunde hålla isär lite bättre kanske med tanke på att det är olika företag…

Jag ska sluta kolla in där för jag blir så trött. Gillar inte lur, pengakåtheten eller innehållet ett smack men kunde konstatera att hon fälls av en anledning. Det ÄR vilseledande.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen