Vad var det jag sade?

https://www.expressen.se/tv/nyheter/sjalvkorande-tesla-tvarnitar-orsakar-masskrock/

Minns ni att jag sagt att jag inte tror på självkörande bilar…att det INTE är en bra idé….

Ooooops….jag måste avregistrera mig från auktionssiter…

Jo. Jag har ett ljudboksavtal. Och för alla er med författardrömmar…innan ni skriver på något, hör av er till Författarförbundet. Du behöver INTE vara medlem, de ger GRATIS råd och var lika petiga som när ni bestämmer er för vem ni ska leva med. Fel val kan bli ett stort problem. Men nu är jag nöjd! Och jag lär mig, det är liksom det som gör livet så intressant, man lär sig hela tiden.

Blev uppringd av en politikervän idag…han är nära att kasta in handduken, IGEN! För….politikerna verkar BARA intresserade av pengarna som deras uppdrag ger, inget annat, och DET mina vänner är anledningen till att världen ser ut som den gör, vanligt normlat folk orkar inte/hinner inte för de har verkliga jobb som suger musten ur dem, sen har vi dem med önskan om världsherravälde (eller kommunpampsambitioner) och så blir det hela ett självspelande piano som alla vettiga människor försöker undkomma….Jo, så är det!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen