Nu blir vi påminda om hur VIKTIGT det är att vi kommer med i NATO…

YTTRANDEFRIHETEN måste vi med i NATO, det borde ALLA svenskar FATTA. Vem är den vuxnaste vuxne i rummet? Jag känner mig uppläxad.

Jag får också VETA, för han är inte naiv, att jag FÅR tycka att vi inte ska med i NATO. Vilken obehaglig pressträff! Orden vital, naiv, yttrandefrihet och SÄKERHET…jada jada jada…

Stoltenberg har sagt att det är otänkbart, OTÄNKBART att inte NATO hjälper oss om vi blir angripna….och samtidigt är de väldigt TYDLIGA….att man får bränna koraner men att det är lite nazivibb över det…..herregud! Bokbål….är väl inte detsamma som att en ensam agitator bränner EN bok!?!

Vi är i det MINST säkra läget säger Billström. Det säger inte andra bedömare…herregud, de piskar upp rädsla som kanske är befogad men som vi ser, Ryssland klarar INTE att inta Ukraina…de klarar inte mobilisera sin befolkning….

Såna värderingsord de använder. Jag ska ALDRIG mer rösta på M, aldrig. Amen! Vilka idioter!

Statsminister manar till LUGN!?! Jag är HELT lugn inför vad som händer i Sverige, det som stressar mig är att de här tre jönsarna står och piskar upp stämningen för att vi ska samarbeta med Turkiet….Jag är däremot väldigt upprörd över att vi ska stryka en diktator medhårs.

Att målet ska vara att uppnå en sansad dialog med Erdogan, kanske de kan sluta gömma internationellt efterlysta medborgare som köper turkiska medborgarskap och SEN kan vi diskutera om vi kan utlämna TERRORISTER…till ett land där man torterar fångar…

Manar till lugn och sen braskande notiser om att stänga ambassader, att man varnar svenskar i Turkiet från folksamlingar, gud vad lugnande.

Han säger: Titta på KARTAn. ja, om vi inte går med i Nato så är vi ändå omgivna av Nato…..låt Finland gå med.

Statsministern återkommer till låtsasavrättningar, vem fan bryr sig om det? Jag skiter i att man brnner svenska flaggan. Han återkommer till att det är helt legitimt att vara emot Natomedlemskap….!? WTF!?

Jag önskar vi hade folkomröstat om detta. Jag har ALDRIG velat gå med tidigare, en liten kort stund när Ryssland anföll tyckte jag det var en bra idé men nu. Aldrig!

Kristersson gör ju rakt motsatt det han vill uppnå, nu vill till och med jag bränna böcker!!! Så jävla korkat. Gah!!!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen