Ljudboken på G!

Så blev den. Jag hade ju som vanligt en himla massa invändningar…och är motvalls, gillar inte att vi är så ängsliga men maken tyckte den var fin, och mina vänner. Och det gör ju jag med men ni vet. Jag tycker ju att man ska vara lite annorlunda. Men, förlagen vet bäst så jag sa. JA! Den ska vi ha, för det ÄR ju n bild just från Marseillans hamn, där Amélie sitter och dricker drinkar och smaskar på skaldjur…och annat.

Nu är det klart. 10/5 släpps ljudboken. Jag fick välja en röst, ändrade mig, ändrade mig igen och en var upptagen och så lyssnade jag på nya. Båda var bra men till slut föll valet på den jag tror kan likna Amélie bäst och ge liv åt dialogerna. Så svårt med röster. Jag är heller inte någon ljudbokslyssnare själv…men då och då lyssnar jag ju på böckerna som läses i radio. Och av alla är Reine Brynolfsson min absoluta favorit, sen Lassgård men kvinnor…har jag inga favoriter bland. kanske för att de sällan läser böcker på radion? Min egen röst går inte längre att läsa in med tyvärr, coviden satte stopp för det och jag har fortfarande jobbigt med talet. Jag kämpade mig igenom sista inläsningen och blev sjuk på kuppen. men, a womans gotta do what a womans gotta do ni vet.

Och nu, har jag lagat en ny rätt. Kronärtskockspasta med citron. Det blev mycket gott men i sista sekund lade jag till bacon…maken har svårt med vegetariskt…

Imorgon till jobbet. Fast jag är verkligen inte frisk….subfebril idag med hosta och hjärtklappning. Men…husläkarn har inga tider. Tur man bara ska vara där 3h…någon träning i helgen blir det inte heller, jag är livrädd att få ÄNNU en hjärtmuskelinflammation. det vore just snyggt va!?

Nä. Vi har haft filmmarathon här. Det började med The unbearable weight of massive talent som maken utropade till Nicholas Cages bästa film, EVER! Jag är böjd åt att hålla med men minns ju Wild at Heart….

Sen såg vi Jerry Maguire(?), Top Gun och sen var dagen all. Idag började vi med The rock…och kanske vi ser något mer….eller nej, det är för sent nu. Men vissa filmer håller ändå. Jag försökte se Internal affairs med Richard Gere men somnade. Testar igen ikväll.

Men då vet ni! Tionde maj alltså! Tjooohopp

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen