Löven och Wahlgren cashar in.

Beyond me just nu. Läggs i malpåse ett tag.

Jag är inte förvånad. Faktiskt inte. När jag läser Expressen nu på morgonen är känslan att det är omöjligt att förändra världen. Löven gör reklam för ett parti i Montenegro som anklagas för kopplingar till gängkriminalitet mm. Han är tydligen medveten om problemet men gör det ändå. Han vill stödja Socialdemokrati i alla former och i alla sammanhang. Att S styr är alltså överordnat ALLT vett och sans. Min första tanke var: Är detta allt han kan dra in extra kosing på nu. Jag kände mig nästan sorgsen…hur lågt kan man sjunka. Men, kanske han gör detta för att vara snäll? Han är ju trots allt en fd S-statsminister…

Ljuvligt av Ane Svenheden igår. Hon stickar i gammal sytråd!
Och tovar magiska grejer.
Jag beställde en matta till köket, inte denna, den är Anes men en i grå-blå och gåsöga, på linvarp med arabisk(?) fläta som avslut. Inga jäkla fransar här inte.

Sen Pernilla Wahlgren. Suck. Hon och några andra ”kändisar” säljer ”kollektioner” på Gekås….om jag fattar det hela rätt så är Gekås ett lågbudgetställe och produkterna är i polyester, alltså plast, ni vet ett sådant material som inte andas, man luktar svett i och som när man tvättar det läcker ut plaster i haven, ett rent skitmaterial alltså som vi undviker här hemma. I vilket fall, det har framkommit att dessa plastkläder sys av människor i Bangladesh i vad som verkar vara sweatshops. Dvs krafyigt underbetalt och under slavlika förhållanden. Nillas kommentar när hon får höra detta? Jo, att de ju är glada att ha något jobb alls…..Lappkast.

Oxfilé, potatis a la Stefan Ekengren och så slog dottern en bea på våra ägg. Billigare än att äta på KFC eller Max faktiskt. Mycket mer för pengarna också.

Pernilla gömmer vita papperskassar fyllda med Chanelväskor som ligger kvar i kartongen bakom gardinen i sovrummet. Hon skäms lite, över sitt överflöd och fnissar när dottern upptäcker detta.

Redan när jag såg detta kände jag att hoppet om mänskligheten rann ut. Men det fylls ständigt på här hemma, jag får nytt hopp, ser att det reageras, att folk blir ilskna på Margaux Dietz när hon är ett ärkeäckel, folk avföljer, 1000st i veckan men…324000 folk stannar kvar? Och någon vill operera om sitt underliv så det liknar en och jag citerar: Barbiefitta….? Vad ÄR det? Vilka ÄR dessa människor i verkligheten, vad får dem att ticka?

Gino avslutade middagen. Och jag har varit där, på Gino alltså där denna efterrätt ska ha uppfunnits. Två hela kakor vit choklad rev jag över och det ÄR verkligen en gammal goding. Ett bra sätt att få i barnen frukt av olika slag. Sen spelade vi kort. Jättekul, Finns i sjön kan vara kul, igårvar det extra kul när en liksom inte fattade reglerna…och det var INTE den yngsta!!! Hahahahaha. Sworn to silence.
Ananas, så 2023!

Jag ska ligga lågt idag. Jag ska byta stickning. Den med en massa mönster och beskrivning på finska mäktar jag inte med. Det får bli ett linne till. En ny modell, något som inte kräver sådant fokus. Och så ska jag skriva ned det första mönstret, en person ville ha…kanske det är det jag ska ägna mig åt framöver? Skapa stickmönster? Om jag bara kunde konsten att skala upp modellerna tänker jag…känns som ett oöverstigligt hinder….Eller ska man bara kasta in handduken och skriva ned vad fan som helst? kränga skit, strunta i sin värdighet och lura folk..? Det verkar lätt. Saker folk gör för pengar och uppmärksamhet är förbluffande och märkliga. Jag är som vanligt mer intresserad av att känna mig hederlig och att kunna sova lugnt. Men…kanske andra folk tar piller för att stå ut med sig själva…eller vin…något hade jag behövt i vilket fall om jag satte mitt namn på en klädtrasa i polyester som en outbildad ung mamma sytt på sin 13:e arbetstimme. Många piller! Skål!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen