Ljudboken är klar!

Jag höll faktiskt på att trilla av stolen när jag såg mailet. Jag hade tänkt skriva ett argt mail till kommunen men kom av mig när jag såg ljudfilen!

Jag lyssnade helt kort, så kort som jag filmade på insta för jag tycker det är för läskigt att både läsa och lyssna på mina egna grejer….jag vet inte varför….skam, dåligt självförtroende, vad????

I vilket fall, jag gillade vad jag hörde och som för att fira slog jag till på lite hasselnötter från Italien. Jag har redan köpt därifrån och jag kan lova er att de är helt fantastiska! Jag köpte både rostade nötter, pastan (för jag gör glass av den) och som extra orimlig bonus nötcreme typ nutella för att flirta med barnen. Och här är länken till dem om ni också vill handla. Köp några ihop för frakten är ganska dyr, men allt är relativt…Och, jag ska få en Pilaster visar det sig. Jag hittade en som vi hämtar i påsk, halva priset! Tänk det va!? Ska bara våga berätta för maken…Men det känns som det går lite bra nu. Hösen värper på, vädret blir mildare(?), solen är uppe längre, jag ska få gå till kardiologen nästa torsdag, kanske vi kommer iväg till Frankrike i slutet av april några dagar och..ja, barnen mår bra.

Jag vill bara skrika av glädje men låter bli för det kan få oanade konsekvenser…som huvudvärk och trötthet…min nya grej ni vet. Men det motsatta, en uselt inläst bok hade varit en riktig mardröm. Och…jo…jag mår lite bättre idag nu, kanske kanske jag kan fäktas ikväll, jag hoppas innerligt på det men medicinen har inte klingat av än så det kan vara lite tidigt att ropa hej. Men jag kan viska det, heeeeej!

En grej, jag och Tylla har börjat en ny grej. Vi dansar ihop till varsin favoritlåt på kvällen innan läggning, jag vet, det är HELT fel att elda upp sig då men varken hon eller jag har svårt att somna efter. Hon väljer K-pop, jag Amy Winehouse än så länge och nu på morgonen lyssnade jag två gånger på Francoise Hardys Comment te dire adieu för att fira stillsamt på franska…

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen