Ellegalan, kläder

Såg ni Ellegalan, eller i vilket fall en del av kläderna? Alltså….Molly Sandéns kläder var verkligen inte klädsamma. Ur Aftonbladet: Artisten beskriver att tanken bakom utstyrseln var att låta magen ta plats, och säger att de ville att det skulle se ut som en blandning av rödkål, stjärnor och universum….Jag kan bara hålla med, det är huller om buller men…inte lockar det till inköp. Och när jag tittar på de bilder som flimrar förbi i kvällspressen så undrar jag hur svenska artister tänker. För jag såg inget som var snyggt. Allt är oerhört utstuderat och i den värld vi nu lever där man ska älska ALLT, ALLA utseenden och inget är förbjudet. Då känns den lilla svarta jävligt radikal. Ett plagg som då inte visar snippan (och då menar jag utsidan av den, inte insidan…duh!), halva brösten, alla bilringar i mesh eller är fullständigt obärbara (fd miljöministerns). Vad gäller männen är det i princip samma.

Jag tänker att vi är et liiiite för liiiiiitet land för dessa kreationer.

OM jag någonsin skulle bli inbjuden…jo, mikroskopisk chans men jag gick ju på Lili Assefas dagis, hade chans på hennes bror som gick i min klass från 1:an till nian och våra pappor arbetade ihop på Beckis….så jag tänker att jag kanske får en reservplats…?!

Vad tycker ni? Om kläderna då, inte om mina miniskula chanser att gå på Ellegalan då…

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen