Jag gör som en proffsbloggare

FullSizeRender
Bild på en björk jag passerar varje dag på min väg till förskolan. Det är ett ovanligt fint exemplar och har en grenen i samma fina skick. Tre meter längre bort finns en syrénhäck. Den ska jag fota så fort den står i blom.

 

 

Idag gör vi ett avsteg från norman. Jag skriver ett totalt meningslöst inlägg som vilken toppbloggare som helst. Jag gör det för att jag har några små strösaker som jag vill dela med mig av men som kanske inte har så himla mycket med varandra att göra…Det kommer ett mer sammanhållet inlägg senare men för att förströ mig (och kanske även de av er som måste vakna kvart i fem…)

 

 

FullSizeRender_3
Jag åkte till traktens senaste tillskott av matvarubutiker, City Gross. Det var en glad överraskning. Bra utbud och så hittade jag helt ljuvligt sött porslin från DUKA! Hade jag inte redan haft på tok för mycket av denna vara skulle jag slagit till. Fint både i form och dekor och då är jag ändå en ”vit” tjej!

 

Tre eller eventuellt fyra olika sorters morötter som faktiskt smakar gott. Dessa är ifrån Steglinge. Orange, gul, lila och vit!

 

 

FullSizeRender_2
Underbara morötter i ett tråg hittade jag. Precis rätt i tid eftersom jag är helt uppslukad av tanken på att odla själv men inte kan på grund av flytten. Dessutom har jag lyssnat på senaste Meny i P1 TRE gånger eftersom det handlar om Simon Irving och ekologisk odling…

 

 

Morötterna påminde mig om något som Superquinnan sade till mig för några veckor sedan…det handlade om morötter…morotstzatziki. Men DET kom jag ju inte ihåg, jag kom bara ihåg röra och morot. Därför experimenterade jag själv. Det blev både vackert och gott!

 

Morotsslaw

1dl ekologisk crème fraiche

2 msk majonnäs

två skalade och rivna morötter

Salt

Peppar

FullSizeRender_1
Det blev en rosa morotsslaw!

 

Det var allt för den här morgonen. Eller inte riktigt, ni ska få se en installation också…

 

IMG_4643
En av killarna misstänker jag. Eller Någon!?!

#toppbloggare #proffsbloggare #installation #recept #morotsslaw #ekologiskt #Duka #CityGross

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen