Uppskattad recension av Fiktiviteter

Vi tog en lugn promenad med två av barnen igår kväll för att se på en QR-kod för att beställa droger….och då passerade vi detta magiska träd som gav sig till känna genom sin doft på långt avstånd och sedan uppenbarade sig i full prakt. TVÅ dagar ser det ut så här och grannarna gläds (och ägarna antar jag). Efter promenaden besökte vi vänner där frun opererade sin höft igår. Nu ska hon vara sjukskriven minst två månader och jag tänker lära henne sticka så hon inte blir galen!

Äntligen en proffsrecension!

https://www.fiktiviteter.se/2023/05/12/mordet-i-marseillan-av-anna-voltaire/

Den här hittade jag på återbruket på Skå, jag tog också med ett litet bord med glasskiva som dottern ville ha, 6+9 vita tallrikar till hennes pojkvän som just fått en lägenhet på Gärdet och saknar ALLT som jag förstår det. Jag älskar att vara cirkulär. Jag tog två kjolar också som nu är tvättade och upphängda som dottern gillade….Vi rensade trädgården på skräp och giftiga grejer och nu känns sommaren på väg.
Jag köper nästan alla mina växter, lökar osv på rean. Då kan man få tulpaner för 50 öre styck….så det är maxat här nu!

Om du läst/lyssnat på Mordet i Marseillan, skriv gärna en recension där du gjort det (alltså i tjänsten du lyssnat, där du köpt boken) för det är precis enda sättet för mig att kunna fortsätta skriva på del två och tre…eller kanske fyra och fem som ligger och vilar i bakhuvudet!

Ha en härlig Fredag! Det ska bli 20 grader här, underbart!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen