En helt sann historia, men personerna måste vara anonyma

Skärmavbild 2015-05-07 kl. 20.48.50
Så här uttråkad kan jag se ut på en vigsel i kyrkan..Notera den oversizeade sidenblomman jag knåpade ihop för att överdänga…Jag är lite sådan. Jag vill glänsa mer än bruden…kanske berodde på att jag var äldst av de unga…självinsikt har jag iallafall och inget filter. Hard core honesty! Jo det året prickade jag iallafall in den hetaste trenden, bubbelgumrosa. För Madde hade nästan en identisk klänning på ett bröllop samma år. Och det vet jag bara för att min svägerska berättade det och visade bild från en onämnbar skvallerblaska.

Kvinnan sitter på toastolen och tandtrådar (det är väl ett bra verb?) Mannen kommer in för att ta en dusch. Han har nämligen varit ute och tränat. De samspråkar helt lugnt, maken konstaterar att han är ganska så snygg egentligen….Sen vill han ha en tes bevisad.

-Är det så att kvinnor ler mer mot snygga män än mot fula? (Mannen)

Nej. (Kvinnan som anar vad han fiskar efter. det ska hon inte ge honom)

-Men är det inte så att kvinnor ler liiite mer åt en snygg man? (Mannen)

-Jag ler mer åt fula killar. (Kvinnan som nu är jävligt irriterad över att han både vill ha bekräftelse och verkar vilja meddela att många tjejer ler mot honom)

-Men varför gör du det? (Mannen)

-För att fula killar kan behöva ett leende bättre och det är insidan som räknas. Fula personer brukar få jobba lite mer med sin personlighet och är ofta väldigt roliga och trevliga. BAM! (det där sista sa hon inte utan bara tänkte jättetyst)

Han byter spår.

-Vad gjorde du när jag var ute? (Mannen som tränat sin unga friska kropp)

-Vad jag GJORDE NÄR DU TRÄNADE? Är det det du vill veta? (Säger kvinnan som knappt kan träna av all värk och om hon inte hade så ont efter att ha fött honom de tre senaste barnen kanske hade kunnat sova en natt utan att vakna med smärtor. Hon anar också att han tror att hon inte gjort något vettigt utan suttit och tittat på sin telefon och hur många läsare hon har. Men hon undrar också om han verkligen kan vara så dum att han tror det….)

-Ja, vad har DU gjort? (Mannen, den intet ont anande vältränade snyggingen)

-Jo, medan du var ute plockade jag i och ur en diskmaskin, rengjorde spishällen och stänkskyddet ovanför, plockade ur en tvättmaskin och hängde tvätten istället för att kasta allt i tumlaren (för den skulle bara ha blivit halvfull och det är inte bra för naturen), jag förberedde morgonkaffet, gick ut med komposten till bruna tunnan, sorterade de torra kläderna och bar de dit de skulle samt vek kökshanddukar…och NU sitter jag här och tandtrådar. (Kvinnan som medan hon skrev detta lade till en hel del saker som hon inte orkade dra för maken men som de facto utfördes på de 30 minuter han var ute i friska luften)

Mannen byter spår

-Jag har en kompis som också är ihop med en äldre kvinna. Han sa att för varje år blev hon surare och surare och mer och mer lik hans mamma. Han ville inte ligga med sin mamma…(den otroligt modige och gudsföraktande mannen)

-Aha. (Sa kvinnan som nu blev väldigt intresserad över att höra om kompisen fortfarande var vid liv….)

-Han fick sova på soffan ett halvår. (Sa mannen som på grund av schampo i ögonen inte kunde se att kvinnan rest sig för att gå och hämta sängkläder)

-Jag lägger fram lakan. (Sa kvinnan kort)

-Men jag är ju redan förpassad till killarnas säng… (Sa mannen som klagat över att sängen där är lite hård)

-Låtsas som om du campar! (Sa kvinnan som nu tyckte hon fått in en riktig femetta)

-Jag gillar ju inte att campa, jag gillar att planera att campa, det är en viss skillnad. (Sa mannen som fortfarande inte kunde se något på grund av schampo i ögonen och då inte märkte att han var ensam i duschrummet)

 

 

2 svar på “En helt sann historia, men personerna måste vara anonyma

    1. Tack Kristian, men jag kan inte ta all ära här, maken gör det väldigt enkelt för mig.
      Jag frågade på morgonen nu om kompisen fortfarande var ihop med den äldre kvinnan?
      -Nej för helevete!
      -Aha.
      -Han har en 20-åring nu….men det är lika illa.

      Det är alltså MÄN det är fel på.
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen