Kommentera gärna!

Vet ni, jag hörde något igen, påmindes om en helt oerhörd grej jag inte glömt men inte mindes källan till. Kända svenska författare, som har förlag i ryggen, anlitar spökskrivare! Jag blev faktiskt lite chockad när jag hörde det. Och sen…nu när jag gick till källan, chockades jag igen. För det finns något djupt problematiskt med detta. Att vissa tjänar oerhörda pengar på ”sina” böcker…när de inte skrivit dem själva. Spökskrivarna tjänar säkert en hel del också men får inte royaltys…så jag antar att garantihonoraret eller ersättningen är jättehög, jag antar sexsiffrigt…och jag skulle gärna vilja veta vad ni, som jag antar läser böcker, tycker om detta. Jag tappade hakan. Och vill liksom veta vilka mer som gör detta….för det är ju lite som att Duplantis tar världsrekord men at någon annan hoppade….va? Det är ju helt sjukt! Och den som skriver hade ju då säkerligen kunnat göra egen författarkarriär….Eller?

Kommentera på nu, jag vill höra era åsikter!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen