Finnkamp och revbenskorg

Kolla tjejen till höger…

Det blir ett jävla hallå när influencers visar revbensbilder, ani….nånting kallas det och är förkastligt för att det ska trigga unga att bli anorektiska. Personligen blir jag mer upprörd när jag ser svältande atleter i långdistansgrenar…som här, 5000, för kvinnor…

Armarna också för den delen….
Ska den här tjejen verkligen få tävla Kajsa Bergkvist? Jag har ju bott väldigt nära Sara Wedlund bland annat och bevittnat hennes undergång på Coop….
Men alltså..armarna…
Kanske den värsta bilden av alla från hennes eget instagramkonto? Kolla caption: Middag, viktigaste måltiden av alla…men tallriken är övertydligt TOM…..och man ser revbenen oerhört sorgligt och tydligt i glipan i klänningen. Sånt här gör mig sorgsen på allvar.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen