Kungen ömtåliga rumpa

Här sitter jag med min ömtåliga rumpa…

Riksmötets öppnande. Jag hör på radion om att säkerheten stärkts kring detta evenemang, att säkerhet också är sådant som av naturliga skäl inte ska märkas av. Jag funderar på varför man ska angripa riksmötet…på grund av att man är suicidal muhammedan? Jo, det förekommer eller av vad jag förstår är det en verklig och förekommande anledning eftersom självmord är haram så är det bättre att dö far ”saken” i jihad och detta är ett mycket praktiskt sätt för olika islamiska terrorgrupper att slippa offra sig själva. Illvillingen är alltså inte en illvilling utan en stackars själv som mår dåligt och väljer att dö och genast ha carte blanc. Enkelt, terroristerna som manar på behöver kanske skicka en länk på vad som ska göras, kanske lite pengar för inköp av material? Vad vet jag.

I vår båtchattgrupp kom en fråga, om jag ville ha en sån duk….nej är svaret på det. Alla båtsaker i den här stilen går bort.
Den här bilden däremot tilltalar mig. Jag blir direkt glad av gult. Jag har en gul period och funderar allt mer intensivt på att måla solgult i köket någonstans…
Min underbara klematis med små små blommor.
Jag gillar dimma!

Men om man tänker mer på möjliga terrorbrott eller politiska mål så är väl anarkister de som hade mest anledning att t.ex placera en rejäl bomb under församlingen? De som inte vill ha lagar och regler…eller socialisterna? De som vill åt kungen och ge makten till folket. Jag är ganska förvånad att ingen inom S eller V aktivt arbetar för att störta eller i vilket fall avskaffa monarkin. För bara den insikten att riksmötet nu står färdigt att ta emot alla gäster och sk. dignitärer men där står TVÅ stolar med armstöd, fluffig stoppning och klädsel i blå sammet. Jag antar att det är för kungen och drottningen för hur skulle det se ut om de fick vanliga stolar?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen