Fredag igen.

Senaste tröjan, orange läppstift och maten är nästan klar. Då kan man känna sig glad fast man snorar och är lite hängig…

Maken spelar piano…en ny grej..han får för sig saker ibland. För några år sedan öskade han sig en gitarr..han är musikalisk men det är det där med stamina, att slutföra. Han är dålig på att göra helt klart…trappor, trall, hönshus, rensa i garderoben osv. Jag må ha många projekt igång samtidigt men jag slutför och det ger mig tillfredsställelse….nu är det vävning, det beror på att jag känner att stickning inte är så roligt längre, har stickat klart på ett tag. Broderi är fortfarande kul..och jag har lite planer där, ni ska få se. Men inga stora grejer. och såklart dräkten. Den blev klar idag, eller jackan i vilket fall..

Bindjacka check! Nu ska bara knäppningen på plats. kanske lite justering i sidan, mönstret var ju inte helt 100..minst sagt.
Spännande visitkort va?
Brevet som gav min pappas mormor Hanna huset i Botåker 1941. Ensam med många barn…min farmor var vid tillfället 30 och Hanna hade 8 yngre barn och var väldigt fattig. Jag hann träffa henne innan hon dog. Då bodde hon i Nyhammar i ett ordentligt hus. Jag minns det än. men Botåker saknar jag…faktiskt…

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen