Svts serier mm

Jag längtar efter en bra serie eller film att glömma bort mig i och testade att se den brittiska i Lögnernas när, men nej. Jättedålig. Jag testade Netflix Lidia Poët (italiensk advokat i slutet av 1800-talet) men det är lite föööör mycket kvinnokamp osv, stela typer…även om jag gillar att de blandar modern musik med historiskt tema. Fast en del kläder känns också lite för poppiga…sen testade jag en fransk serie om en brand och där är det nog mer historiskt korekt allt men…det är för mycket elände, brandscenerna är för utdragna och det är miserabelt åt alla håll och kanter. Jag skulle vilja se Colin from accounts säsong två, eller ännu en Pörni. Jag behöver mer komedi. Inte mer elände. Och vet ni, som grädde på moset. Jag har fått en tid till Danderyds rehab, sån tur jag har va? Jag har sån tur at jag ska få träffa klinikchefen vid första besöket!!! Ni vet han som gick i svaromål efter artikeln i DN där jag anmälde hans läkare för att göra helt ovetenskapliga grejer och han svarade att han inte kunde veta vad varje enskild anställd hade för….behandlingsmetod. Det mötet ser jag väl…inte direkt fram emot, snabbt gick det också att få komma dit…det får mig att misstänka 1) de har inte så stort tryck på sin postcovidmottagning….vilket låter mysko för det har alla andra…och 2) jag får special treatment…och det känns oroväckande båda alternativen. Kan ni komma på ett tredje får ni gära kommentera..för jag ser inga andra själv….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen