Påverkad i trafiken? Var god dö själv!

Jag vet, det kan verka hårt att skriva så men, de nyheter jag nyss fått angående en dödad 15-åring här kom på tok för nära och för grafiskt. Jag var redan låg pga en död hockeyspelare i min brors tidigare lag men nu…en 40-åring har i påverkat tillstånd dödat en 15-åring och skadat hans flickvän som färdades på moppe….sen verkar han ha smitit och försökt mörka vad han gjort…då är man ganska medveten ändå tänker jag, och min luttrade make säger: Han får väl 2 år. Jag och min mamma som kom med de otäcka nyheterna tänker…mer…kom aldrig ut eller, kanske det hade varit bättre om han varit den som dött en gruvlig död istället så den 15-årige pojken med kanske 80 år framför sig fått leva?

Om du känner någon som kör påverkad…det tror jag vi alla vid något tillfälle har varit med om, ta nycklarna, ring polisen, gör allt du kan för att den personen inte dödar ett barn, snälla?

Mina allra djupaste kondoleanser till de familjer som nu drabbas av detta, jag har inte ord, jag har vild fantasi och började storgråta men jag vet att det inte är ens en mikroskopisk del av hur de anhöriga nu har det. Jag ska tända ett ljus där, jag åker snart.

/A

Nu hör jag av maken att den här mannen druckit TIO öl i Alvik på ett hotell och sen tyckt att det var en bra idé att ta bilen hem till Ekerö…jag tänker 1) vem fan tar ens 10 öl på fyra timmar? och kan sen ens hitta sin bil? Ingen tycker att det är märkligt när han sätter sig i bilen? (Visst han kan ha varit ensam, han var kanske van vid 10 öl och raglade inte fram/det var jävligt mörkt men…i Alvik finns lysen kan jag lova och hur kan han ha hunnit så långt som till slutet av Nockebybron innan någon medtrafikant ringt 112?

2)Och sen…smita, inte ens stanna, ringa 112. Hjälpa flickan som skadats….nej, jag får inte in detta i skallen. Och jag stod där i regnet, försökte få fyr på mitt gravljus, det var fullt av ljus, blommor, kransar, bilder hälsningar och medan jag stod där med min värdelösa tändsticksask kom ett ungt par från Brommasidan och fyra unga kvinnor från bussen vid K2)ärsön. Jag orkade inte ens titta på bilden av honom, för plågsamt….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen