Missbruk som missbruk

Det finns skäl till att man har åldersgränser för saker som kan förstöra ens liv. Nu hör jag att Betson med Persbrandt i spetsen som ansiktet utåt, kanske delägare? Men bas på Malta av skattetekniska skäl…och sen gnällde över hög elräkning….

Jag gillar inte spel, lotto osv, en gång om året köper vi sedan ETT år tillbaka Bingolotter för att brorsans barn tvingas sälja. Jag hatar det, reklamen alltså, det var ganska kul förra året bortsett från att Tylla gjorde fel och trodde att hon van 10000 och vi ännu inte orkat ta den bajsmackan med henne…Men i övrigt, noll spel för mig.

Så Måns Zelmerlöv, bortgångne Frank Andersson, Pontus Gårdinger, dessvärre Sarah Sjöström och ett helt gäng idrottare stoder ATG…och det borde faktiskt vara förbjudet. En man har helt förstört sitt liv nu, spelat bort 8 mille och sitt arbete. Spelbolagen analyserar sina spelare, erbjuder dem saker, de får VIP-behandling resor, extraspel osv, osv. Värre än alkohol och jag tro mig kunna ana ökad risk för självmord…jo, män kan göra så om de ruinerar sig, se på Kreuger!

Så fy skäms alla som tjänar pengar på detta, speciellt kändisar. Ni som har en följarskara. Och förbjud dem att ens göra reklam. Slutar man dricka må man ha sabbar, relationer, förlorat körkort och jobb, förstört sin hälsa men några åtta miljoner lär man inte supit bort innan man hinner dö av leversvikt.

B L Ä !

/Ahttps://www.casinon.com/nyheter/kandisarna-du-ser-i-spelreklamen/

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen