Sälja flyktingar?

Kan detta vara en lösning? Jo, det underlättade fäktningen med masken som åker på och av. Jag tog fler poäng än någonsin och känner mig väldigt taggad att fortsätta träna så snart jag mår bra. Inget bakslag ännu OCH som bonus slipper jag lägga barn…eller, ja, jag behöver ju tjafsa med den fram till 22 även om de vanligen lägger sig kring 21 för det verkar bli väldig oro i lägret när mamman leaves the buildning och inte kommer hem förrän halv tio en dag varannan vecka i bästa fall…

Jag hör att när Italien kallar så svarar Albanien…med att ta emot flyktingar från havet mot betalning, ganska många miljoner euro och sen, eftersom de flesta som kommer inte har asylskäl, snabbt ska skickas tillbaka till Afrika. Jag tänker…de som har RÅD att smugglas, har RÅD att muta albanska (eller ska det sitta italienska omutbara(?!) tjänstemän på ambassader och reda ut asylskäl där? Jag tycker att det verkar som ett dåligt sätt att ”bli av ” med icke önskvärd invandring och är ganska säker på att det hela inte kommer bli annat än en kort paus i den strida strömmen av folk som vill fly Afrika. Och jag förstår dem. Jag skulle inte heller vilja bo där. Korruption, våld, krig, ojämlikhet…svält och ja, kort sagt ett rent helvete i många länder gör ju att EU, trots en otäck resa kan verka som en god idé. Bara för att komma hit och få ta skitjobb, kanske leva i ett skuggsamhälle…Jag tycker det hela verkar som en olöslig gåta. Allt är säkert sociala mediers fel också.

I mitt sökande efter mina vigselringar stöte jag på ett ornament(?) som jag haft i en låda ett bra tag nu, jag har svårt att kasta barnens alster, även om jag sorterat in dem i olika namnade lådor ett tag nu och överlämnat till de som flyttat ut…så döm om min förtjusning när jag såg detta:
BINGO! Det var inte något av mina barn som skapat detta. Så jag klädde av petflaskan all silkespapp, för man recyklar ju!
När det var klart gick jag tillbaka till skåpet för att leta vidare och hittade då detta….
Alla andra verkar ha Covid, brorsan med son har Borrelia men jag kan kanske också få det. Igår efter att jag tagit bort denna kliade det vettlöst mycket och det svullnade rejält. Vi får se hur det går…

Nu ska jag väcka barn, dricka mitt kaffe och ta tempen. Jag känner mig varm men…ingen huvudvärk, tack för det!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen