Mellow music playing

Bestseller. Det är en film jag kan rekommendera.

Foreverrest är en boktitel som fastnade i ovanstående film. Jag funderar på hur töntigt det är.

Störande information. Mellow music…bla bla bla varför går inte sådan info att få bort från filmer när vi treamar vissa kanaler

Black week, vi köpte noll saker.

Vart tar fillers vägen? Det är något jag funderat på. Kapslas de in, ansamlas i lymfkörtlar, bryts ned och renas ut via njurar/lever…?

Och varför i helvete berättar mina sönder för mig att de har smutsiga kläder efter klockan nio när jag lagt mig? De har haft en hel helg på sig att lägga dem i tvätten, jag UPPMANAR dem att göra det, och vad tusan hände i skidspåren i helgen? Damerna, fantastiska, inte exakt samma som man är an vid, men ändå. Och Jessie Diggins, vilken kämpe men där har ni e tjej vars Instagramkonto redan efter 10h visat upp irriterande mycket info…måste fundera på om det verkligen är för mig att följa.

Vi avslutade helgen med att se Forrest Gump. Den är fortfarande lika bra. 1994 alltså….24 var man då. Tänk, hur hade livet sett ut utan barn? En sak är säker, jag hade börjat läkarprogrammet 1999 och kanske varit färdig specialist innan jag fick covid. Och då hade min situation sett helt annorlunda ut. Men jag är ingen ångrare, det bara slog mig. Att jag fått många frågor vid AT-intervjuer om hur jag ska klara av att göra AT och ha barn….vem ska ta hand om dem liksom…och någon gång har jag fått höra att ett utdrag från FK där man redovisat antalet VAB-dagar kunde ha gjort det enklare att få AT, förutsatt att jag inte farit hemma med sjuka barn då…..

Nä, nu ska jag sova, helger är ansträngande för mig. Jag blir sjukt trött av all samvaro trots att det ju är och ska vara det bästa i livet, meningen med livet men för mig nu…omöjliggörs det i stort sett…very sad.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen