Innehållskramp?

Just så trist kan det bli med upprepning…

Jo, jag hade inte skrivit något idag om jag inte av ren slöhet hört på P1 Kära Annika. För Jonatan Unge var med. Och han sa precis det som han redan skrivit om i en krönika i Aftonbladet. Och jag tänker: NEJ!!! Jag vet att hans enda ämne är han själv. Ibland i förhållande till hans familj ibland i förhållande till företeelser utanför hans närmaste sfär. Nu sist var det hur han betet sig på en talkshow i SVT som jag ej sett. Jo, han har mkt ångest, och det är ärftligt, jag VET, jag har granskat en hel del skriverier på 1177 om oro/ångest. Och alla skriver bara om sig själv egentligen, utom de som forskar, men även de har oftast någon slags anknytning till ämnet som gör att de fastnat för det.

OK, jag byter fokus. Jag har sjungit idag, tydligen inte falskt, ren stämma och högt…det trodde jag faktiskt aldrig men ju fler gånger han kommer desto högre sjunger jag…. Först var det alt, sen en gnutta sopran, tillbaka till mezzosopran och idag tyckte han min röst och trycket passar för opera…fy satan. Jag är uppvuxen med en förälder (pappa) som hatar opera, religiöst hatar opera och när jag släpade med honom på Bergmans uppsättning av backanterna satt han först med armarna barskt i kors för att senare somna så…Ni fattar, han kommer inte bli imponerad om jag river av Habanera i närtid. Så sorgligt.

Jag letar tapet…och har en underbar målarbutik ett stenkast bort. När man kommer in säger kvinnan där: Hej Anna! VA? är inte det underbart, så jag sa lite slarvigt vad jag var ute efter i abstinensen efter Lacroixtapeten som utgått och visst, hon fattade och visade på ersättningar. Jag ska kolla in det senare.

Nu, ensam med barn i stort sett hela helgen. Maken arbetar 14-23-24….trist. Och han kommer kanske inte orka se skidorna med mig….sånt vi gör ihop. Vi ser På spåret, Vinterstudion, Pretty Woman, Love actually och typ har sex ihop. That´s about it. Jo, vi ser action ihop också. Inget med sci-fi. Han gillar…knäppa saker Avengers typ och jag drar en skarp gräns vid filmer där Harrison Ford är med i (Blade runner, Star wars och jo Terminator kan passera) Men helt inte rymden. Nu när jag skriver kommer jag på att vi ser mkt ihop. Oceans filmerna, saker med Nicolas cage osv. men han skulle aldrig se brittisk socialrealism eller franskt med mig. En gång gick han med på en film med Mads Mikkelsen, En runda till.

Så, nu vet ni DET!

Ok, här biler för nu har jag glömt vad jag tänkte…

Det här ska jag titta närmare på och vara snabbare i vändningarna. En av dem gillar jag men jag fick inte med den på bild…
Pyssel med barn står på schemat men de farliga momenten gör jag själv.
Moi
Jag är duktig och rensar, säljer barnens gamla skor/kläder/idrottsutrustning…så jag behöver inte såna här grejer….men det blir rörigt också mellan alla förflyttningar.
Jag vet, astråkigt…men jag har ju lite spexig inredning…kanske en fejkvävtapet funkar då?
Så hette den!
Nä nu JÄVLAR!!!!!!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen