Migrän – genus

Jag har sådan otrolig värk i en muskel. Där jag får botoxen, och jag har frågat neurologen om detta. Jag och min man kan se att bägge sidor fast värst på höger skuldra, syns en grop…jag tror att muskeln atrofierat. Så jag började googla…det ska man ju inte….och finner denna märklighet…

Chronic migraine is more likely to affect women and people assigned female at birth (AFAB). Between 1.7% and 4% of women and people AFAB have chronic migraine, compared to 0.6% to 0.7% of men and people assigned male at birth.

Tänk va, man måste nu skriva ut att det är över vägande kvinnor, eller de som föddes som kvinnor som får migrän och inte män eller de som föddes som män….the world today alltså. Så, migränen följer någon slags medfött kön….mysko, man tänker att migränen borde veta bättre. Jag vet, inte PK, woke eller whatever. Men jag är i vilket fall helt säker att det är injektionerna som gör det för det är exakt där de sätter nålen och det blir värre och värre….nästa gång ska avstå den sprutan.

Jag hittar den här artikeln i PubMed….styrker min misstanke:

Exakt där 2,5 units alltså ruter visas har jag nu ett ”hål”….detta borde forskas på, kanske det är DET jag ska göra???

Botulinum Toxin and Muscle Atrophy: A Wanted or Unwanted Effect

Paul D Durand  1 Rafael A Couto  1 Raymond Isakov  1 Donald B Yoo  1 Babak Azizzadeh  1 Bahman Guyuron  1 James E Zins  1

Jag tänker att många inte klagar för de vill så gärna ha sin gratis botox men jag börjar känna att det inte är värt det…..

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen