Kronan på verket

VA? De har iallafall förstånd nog att inte avbryta skidsändningen. men helt åt helvete ändå!

Jag STÖR mig på reklam. Allvarligt alltså, på mer än ett sätt. 1) I en marknadsekonomi ska väl den bästa produkten kunna komma fram, den med bästa pris-kvalitetkvot? Fick man inte lära sig det i skolan? Nu känns det som den produkt man SER mest av anses bäst och prisvärd även om den är dyrast och sämst…2) Konsumtionshysterin, konsumtionsekonomin som nu råder gynnar INTE bra produkter. Vi matas med att man ska KÖPA, ha det SENASTE och att hög status = ha råd att kasta saker, slit och släng är fortfarande modernt trots att PK-WOKE-Media folket (maffian?) som skriver och skriver om hur vi ska leva pumpar ut att återvinning är bäst, planeten ska överleva men sedan ÄNDÅ plötsligt börjar göra REKLAM för att kunna försörja sig…suck. 3) Kändisar som artister, sångare, influencers (som ju har EN ENDA TANKE I SKALLEN, att göra pengar utan att faktiskt göra något mer än reklam alt. börja kränga egen skit, helst av allt boxvin) och nu idrottsstjärnor gör reklam…suck. Jag försökte fota Magdalena Forsberg nu som gör reklam på kanal 6 (alltså en betalkanal MED reklam?!?) för något jag inte minns. Bäst är när idrottsreklamen är: Hamburgare, choklad och spel som är typ det motsatta mot idrottande….fattas bara att de klämmer in ölreklam också…

This I like, STORA chokladbitar. Känns äkta vara liksom. gedigen choklad!
Biscotti på rad, stickning, kaffe, hårdon för ungen får dreads av att ligga hela tiden…och så skidor på skärm.
Före: pepparkaksbiscotti som inte kom till sin rätt pga inställt adventsfika…
Sådärja! I pausen mellan skidorna ska vi se sommar-OS 2020, florettfinaler…jo, man måste se de bästa för att inspireras!

Så, jag tappar det. Jag vill ha BRA produkter som håller länge, som korresponderar med det som ev. visas på kanalen, om man nu har en reklamkanal, och OM man har reklamkanal. betalar man för sig ska det vara reklamfritt tack!

Covid in tha house så på tok för mycket tv…men vi gör små ryck och tvingar de friska barnen till spel, läsning och samvaro. Covidbarnet får ligga platt med sin telefon. Hon ska VILA!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen