Nobelbaluns

Svart och silver…väldigt mkt sådant…

Okej. Då kör vi! Första spaningen: För mycket svart! Det står uttryckligen att man i möjligaste mån ska undvika svart. Ändå ser jag många i detta…ajjabajja. Av TV-personerna bär två svart, Gedin och Dyringer. Dyringers är fin, Gedins förstår jag inget av. En blandning av smoking och Rambo?

Sen, drottningen, som vanligt snygg. Lagom. Vacker färg. Vickan, recycle, pluss för det. Ingen färg jag skulle välja men, matchar smyckena. Ser lagom ut, svensk. Sofia, svart…se ovan. Av den korta stund jag tittat syucker jag Widding har en vacker kreation som passar henne. medlajerna kanske skulle fästs lite snajdigare, vad vet jag?

Svantesson är absolut snyggast, klänning som i en film från 60-talet eller 30-talet? med asläckert hår. Väldigt snyggt, jag hoppas det är ”min” frisör som piffat henne! och sen en kortklippt blond kvinna i cool look med ena skuldran bar, rosa och slivertryck? Snyggt och annorlunda. Sen en rad mellanmjölkskläder…balklänningar från galge ser det ut som…Kristersons fru…vad ska man säga? katastrof. Bara gud kan ha överseende med den utstyrseln.

Magdalena Andersson var faktiskt riktigt snygg men…dessvärre svart. Man saknar ju Muminväskan och förra ständiga sekreteraren vars namn nu flyr mig…Ni vet, hon som stred och sen dog av sin bröstcancer…nåja det kommer jag på sen. Knytbluskvinnan…

Och, jag såg en vacker vinröd spetsrygg med en oval öppning, sådant gillas. Månsson -Colt…ser ut som jag vet inte, överbliven mat inpackad i aluminiumfolie…den där tyllkanten längst upp…? Va? Ebba B…för mycket av allt. Ofint med spektakulärt störande kreationer som bara skriker MIG MIG MIG!

Jag såg en ljusrosa rak klänning med spets i guld över torson, mkt snygg.

Kungen…herregud, hans snok är ju ännu mer lila!?!

Ja, det var allt för nu. Jo Månssons hår älskar jag ju såklart!

Och visst ja, Parisa, kulturministern, hennes klänning fick mig att tänka på serien V- Inte snyggt och med det fantastiska håret…ska man kanske fundera på en uppsättning? Sidenduchesse…inte snyggt alls i blått! Står om det i min ännu ej utgivna deckare som också vidrör Nobelfesten!;)
/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen