Hata huvudvärk

Morgonens aktiviteter:

  1. Vaknar med huvudvärk 06.20 och förbannar mig själv för att inte ha tagit värktabletten i förebyggande syfte dagen innan.

2) Försöker hitta min telefon som jag anar att ett barn knyckt efter att jag somnat. No luck, urladdad och står ej att finna.

3) Lägger mig i soffan för att värken ska försvinna och undrar hur snabb tillslagstid akutmedicinen har…den jag trodde var förebyggande…

4) Reser mig från soffan för att faktiskt ta reda på detta då värken inte släpper….och då visar det sig att den VISST kan vara en förebyggande medicin och jag inser at jag fattat RÄTT hos neurologen…och att svaret jag fick av dem att det var endast akut inte stämmer…men fortfarande inget svar på tillslagstid.

5) Börjar må lite bättre, kokar två koppar kaffe, sätter på radion i Datorn (för högtalaren styrs med telefonen så kan alltså ej lyssna utan telefonen…jag hatar ny teknik!)

6) Hör en snuttifierad diskussion om klimat/EU/Euron mellan Corazza Bildt och Jonas Sjöström(?) och tänker att radiointervjuaren förstör hela diskussionen genom att millimeterstyra samtalet och själv ta upp mycket sändningstid med SITT babbel. Jag funderar också på kärnavfall eftersom jag kollar av elpriset med maken och han säger att ett av kärnkraftverken ligger nere…och minns NU att jag aldrig satte igång disken, bara tömde och fyllde….

Och nu bara 23 minuter tills jag ska börja arbeta….

Livet. Livet. Livet.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen