Lättad

Jo, jag är godkänd på ännu en kurs!

Jag ska ha avstämning med chefen idag. Och vet inte riktigt vad jag ska säga…planen har ju ändrats så många gånger eller mer förlängts. Och det beror ju på ständiga bakslag när jag tagit i mer än jag klarat av. Men också påverkan utifrån med strul i vårdkedjan, mycket det, och AFA. Nu är det lugnt på den fronten av vad det verkar och jag känner att planen framåt liksom är densamma, långsam upptrappning, öka tiden med hemarbete för att sedan våga ta steget till att vara fysiskt på jobbet. Och nu när jag skriver det kommer jag på att en dag/vecka kan vara ett sådant steg kanske…vi får se. Jag ska lägga fram den planen…och sen. Kursen, jag fick kommentaren av kursledaren att hon var ”Mycket imponerad” av det jag skrivit ihop om fallet. Det är det finaste omdöme jag fått på en genomgången kurs. Så det var värt guld!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen