ÖB fick lite tid över…

Hm. Therese Fagerstedt, presschef på Försvarsmaken förklarar för oss övriga att ÖB fick ”lite tid över” och då knåpade ihop en affärsplan, registrerade ett företag och eftersom han har skyldighet (som jag) att anmäla bisyssla så gjorde han det. Inget konstigt alls alltså…han måste liksom planera framåt…långt framåt.

https://sverigesradio.se/artikel/arbetsrattsjuristen-efter-kritiken-mot-ob-han-bor-avga

Och om ni undrar vad han tjänar…: Sveriges överbefälhavare Micael Bydén (ÖBs) med 173 500 kronor. 21 Jun 2023. Detta är en ökning med 2% sedan sista revisionen. Mest tjänar Rikspolischefen om ni undrar.

Jag undrar hur presschefen tänkte att det här skulle låta, faktiskt, för det var ta mig fan det värsta jag hört. Har lite tid över? Hur kan ÖB ha tid över nog att tänka ut sitt nya jobb, eller mer, hur kan han vara så korkad att han ansöker om detta 9 månader innan han ska sluta vara ÖB? Det är nog det som skrämmer mest här…eller? För att folk tänker framåt får vi ju hoppas och anta men att vara så jävla dum att man öppet visar det, för det får man väl ändå anta att pressen granskar en i den positionen när man har NATOansökan på gång, krig i Ukraina och vi lever under vad han själv kallar högsta hotet för krig sedan andra världskriget…det tycker jag är anmärkningsvärt. nej, inte anmärkningsvärt, det är idioti, upprörande, galet och ja, jag hoppas han tvingas avgå för att förvänta sig att han ska göra det helt självmant…det tror jag inte på. Inte utan starka påtryckningar i vilket fall.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen