En blogg jag gillar!

https://www.tossresan.se/borja-har/?unapproved=15479&moderation-hash=1f01bf740c8e89328a47f4841da9559d#comment-15479

Det är märkligt men jag som älskar att blogga läser ingen annan blogg. Varför? För att de som en gång var intressanta (vilket var kanske två?) plötsligt bara bestod av kräng och meningslös mellanmjölk? Men så Idag när jag googlade efter Jonas Bonnier såg jag en bild på hans syster, Anna Toss och klickade på henne. Hon skriver böcker hon med, om barn, och jag kanske tänkte att det är märkvärdigt att kvinnor så ofta skriver om det lilla…och män det ”stora”…? I vilket fall, jag sögs in, såg att hon rest jorden runt när hon plötsligt fick pengar…och det är ju spännande när man är en Bonnier. behöver de plötsligt få pengar? Badar inte de i Evian??? Så många frågor.

Rent frosseri, jag VET!

Hon har fyra barn, ganska stora och helt olikt mig ogillar hon att resa runt, göra galna saker. Hon vill ha det tryggt hemma. och det vill ju jag med egentligen…men jag drömmer ju om äventyret, att segla runt (maken bromsar bestämt och vägrar ens ta sig till Gotland i sommar…suck). I vilket fall. Jag såg att hon hade en blogg och jag började läsa, helt kort, om hur de tog sig jorden runt med fyra ganska vuxna barn. En son på 24 SA UPP SIG för att följa med på äventyret, helt sjukt härligt! Va!?! följa med sin familj, jag får banne mig tårar i ögonen och ska nu nudga mina tre äldsta så att de öppnar sina sinnen för detta galna tilltag. Tänk er, familjen Voltaire goes around the world. är inte det en stroke about to happen??

I vilket fall. Om ni vill veta…jag googlar förlag som ger ut stickböcker, jag fick för mig att det var speciella förlag men det visar sig att det är samma som vanligt. Lind & Co, Bonniers, Semic Natur & Kultur och där slutade jag leta. det hamnar i fackbokskategorin. Vilket långt ord!

Världens vackraste kopp! Jag köpte fem för 100kr!

Status idag efter helt kaotisk gårdag (kanske jag berättar på Instagram senare…)

Vikt 67,6 (dvs minus 2kg på några dagar..vatten? nej, jag fattar inte hur det kan svänga så…kanske det är fel på vågen?)

Feberfri: 36,6 (så ni vet att jag vanligen ligger där eller under)

Stel i kroppen men gör mina fysövningar och mobiliserar….slem…usch!

Antal ägg: ett varmt rosa här hemma, ett vitt och ett grönt hos grannen och de var iskalla.

Sol och iskallt ute, det krasar och knarrar under fötterna.

Nu, hitta livesändning från Göteborg där sonen fäktas!

Kram (jag vet sleezy) jo se White house plumbers på HBOmax och Love & Death!

Han är så bra! Love and Death, och sen en sliskig isglass på det för att kyla…coren?

/Tjing/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen