Jag följer Alice ner i kaninhålet

Inte samma ordning som min kompis Malins kartong, kanske jag ska ordna mer? Jag måste väga den också för de får inte väga mer än 20kg…jag plockade ner lite gamla vinterkläder för vuxna/barn som jag inte redan sålt, lite nya kläder från Lidl som låg nära kassan, toalettsaker, bindor, blöjor i olika storlekar, deo, tvål, hållbar mat…ljus, tändstickor. Sen vågade jag inte mer, det blev för tungt. Kolla på PostNord var man lämnar in och hur det går till!

Ni vet, down the rabbit hole. Jag sitter här på morgonen och argumenterar för varför han också måste rösta på Alice Teodorescu i EU-valet, dvs KD. Men samtidigt frågar jag om vi en kan rösta i det valet…för jag är lite osäker på sådant, samhällets styre liksom. Men jag tror nog det, det känns som att jag gjort det förr…ändå. Han förstår mig inte.

-Mäh, Ebbas polare?

-Jag vet, det är det enda som talar emot henne.

-Rösta KD?

-Jo, men….

Och så fortsätter jag att förklara varför jag bestämt det för mig (och honom!!). Det beror på att jag alltid sympatiserat med AT. Sedan GP-tiden, hon är spot on och vass, smart och inte historielös. Jag skulle snarast säga att jag skulle rösta (om hon blir vald då av partiet) på henne TROTS hennes vänskap med Ebba, för det är verkligen något jag annars skulle betrakta som ett rött skynke. Men om jag gillade henne innan på grund av hennes tankar om politik och samhälle så kan jag inte kasta ut henne med badvattnet. Jag får helt enkelt tugga i mig detta. Jag har skrivit om det, jag vet. Men det kändes skönt att få ur mig att människor inte måste vara HELT perfekta. För då blir det så få kvar. Hon känns ärlig, hon har kommit ur svåra förhållanden som hon inte verkar ha glömt, det hedrar henne i mina ögon att hon drog sig bort från M, så som jag själv gjort, men jag undrar VERKLIGEN varför….?

Sen det här med Danius och kungen…WTFFFFF? Eller, akademien ÄR ju grundad av Gustav III så en kunglig angelägenhet…absolut, kanske bara det är en anledning att lägga ner eller åtminstone inte bry sig? Men att han går på en så tydlig kvinna som hon, som försöker rensa upp i ormboet…det luktar verkligen illa och lägger man alla sunkiga turer med vår monark på hög så stinker det rejält. Allt ifrån ungdomsåren med svirande, älgrumpor, vända blad, henemark, cigarettflickor, skyddande av sexköpare osv osv osv så framstår han verkligen som en clown fast i detta fall inte med röd näsa utan blålila. Är det fler som reagerat på detta? Blålila faktiskt, och jag brukar inte gå till angrepp på utseende men just hans snok alltså, den är lite…löjeväckande tycker jag. Speciellt som han ska vara så förfinad, allt är så stramt. Silvia sniper med munnen, Madde med, Victoria ska vara skojfrisk och folklig och sen har jag ingen koll på CF annat än hans design och motorsportande…hela familjen liksom lite larvig, och kostsam för oss och sen att majoriteten tycker att de är helt fantastiska på det de gör….blows my mind att folk vill bli förförda av den här familjen med sina givna privilegier.

Så, nu kan dagen börja. Den ska innehålla mycket barn. Halv studiedag, en som har sovmorgon, en med huvudvärk…ja, sen träningar som ska skjutsas till, läxläsning…middag, hänga tvätt, handla mjölk som tog slut och försöka få iväg maken med en flyttlåda med nödvändigheter till Ukraina. Och vila, såklart. För feberhelvetet släpper inte. det hettar i ansiktet när jag vaknar, jag byter säng om natten, anar huvudvärk som inte bryter ut, jag misstänker pga Ajovy. det kan jag säga är en märklig känsla, att liksom ha huvudvärk men inte känna den…alla andra symptom finns….spooky!

Nu, adieu!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen