Kära Annika!

Minns ni?

Alltså, förlåt, eller förlåt? Men detta program…på P1…är det kul? Ordbajseri i min mening. Det är inte roligt någonstans…har aldrig tyckt, samma med Lantzkampen. Och då har jag ändå alltid gillat programledaren. men nu….

Överlag är jag ganska trött på public service. Båd radio och TV. Jag tycker mest alla vill prata om hur jävla dåligt de mår, och sådant smittar!

Säger jag, och skriver om hur illa jag mår, illa jag tycker om saker…och då blir det ju galet.

Istället ska jag lyfta: Dagens I huvudet på Louise Epstein, men Anders Hansen idag, om depression. Mkt bra för den som undrar mer och plötsligt kanske ett hus i Spanien eller södra Frankrike rycker närmare? Vi är inte alla gjorda för ett liv långt bort från ekvartorn i ganska mycket mörker. Och ketamin är INTE svaret.

Vi såg klart True detective säsong 4 idag, nyss faktiskt, för jag halvligger och tycker det är dassigt. Maken jobbar nu på min illustrativa måendegraf….för att jag ska kunna förstå hur allt hänger ihop. Man kan inte anklaga mig för att vara ett viljelöst offer. Jag ska göra den mest fulländade hälsokurvan ever med Life events, somatisk status och korrelationen med hur många procent jag arbetat. Om jag bara kan minnas hur jag arbetat. I värsta fall får jag kolla med FK…. för jag minns inte längre när var hur jag arbetat riktigt.

Sen såg jag på SVTplay, Cyrano & jag. En lite förutsägbar och trevlig fransk film om hur Cyrano de Bergerac blev till. Fri tolkning där. Och jag läste en sågande recension av densamma. Men, jag tänker att allt behöver inte vara A clockwork orange, Apocalypse now, Pulp fiction eller Casablanca. Jag tänker att folk ändå ser mellot, för light distraction kan fylla ett syfte. Om man slipper snusk och fula ord då…som nu nästlar sig allt längre in i mellots kärna, pulpan. För jag minns en tid när det skulle vara bra låtar, snygga artister (alltså inte halvnakna med porresteyi/gladahoranvibe) och även om det var lite töntigt då och då så var det inte fullkomligt kasst och som nu att man mailar med andra klassföräldrar om hurvida det är lämpligt att barnen har Mellomys med övernattning eller ej…..

Nu, ska jag se om jag har några anteckningar i förra årets kalender om hur jag arbetade…kanske kanske att det går att rekapitulera.

Nu, adios!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen