Mello 05.40 min. Porn, kuk…och löspattar

Jag tackade för en stund sedan JA till Mellomys för klassens tjejer med övernattning. Men, nu ska jag faktiskt tacka nej. Jag tyckte det var illa redan förra gången men nu slår de rekord.

Tylla kom in och var helt uprörd EFTER Mellot, hon sa att de sagt massa fula ord och annat och tyckte att det var dumt eftersom Mellot ska vara ett barnprogram. Jag vet inte riktigt när Mellot blev det eller om det ens ÄR det men en sak är klar. Det är en väldig massa anspelningar på sex och helt ärligt är varken jag, maken eller barnen bekväma med detta. Är det bara sådana skämt som går hem i stugorna? För man kan vara rolig utan att nästan säga kuk, porr mm mm. Jag tyckte det räckte med 5 min och 40 sek. Nu ska jag se något med hög kvalitet medan jag försöker lista ut vilken målgrupp Mellot har. Jag orkar inte mer förklaringar till barnen och de ska INTE se mer av detta. Tack!

Jo, såg låten Effortless, den kommer ju vinna, eller borde. Utan porrestetiken hade det varot klockrent. Men, vad ska man säga, Beyoncé har ju samma stil…och man blir ju lite ledsen som kvinna att de som faktiskt KAN sjunga ändå känner att de måste vika ut sig, eller att de som promotar dem tycker det..suck.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen