Vasaloppet – reklam

Mycket häftig port i stan där jag numera vårdar min rassliga röst.

Jag är ju skidnörd. Idag är en extremt härlig dag för mig alltså. vaknar tidigt, vasaloppet är igång och allt annat stannar liksom av. Vi bokade hotell till nästa års sportlovsåkning och allt är frid och fröjd i det Voltairska hemmet. Men sen kommer en intervju….Han fotbollskommentatorn intervjuar en glad motionär som står och tuggar på godis…Det ska handla om något välkänt godis, med bilar, man undrar och undrar…det finns mig veterligen två. Bilar och Ferraris…jag skulle satsa på Bilar. Men när åkaren försöker dra upp påsen hejdas han av N…nej nej, ingen reklam här inte!

På nummerlappen Ahlsell, stora bokstäver MITT I RUTan, IBM på ryggen, Swix och jag måste säga att det är patetiskt. För lagen heter Lager 157, Eksjö hus…och sen får en ickebetald åkare, en privatperson som betalat själv för sin godispåse INTE dra upp den för att det skulle strida mot public service reklamregler…lägg ner!

Ser ni den röriga röran? sprayhood till segelbåten, läxläsning, motionscykel, mina värjor, slalomskidor och pjäxor…jag funderar på hur vi tänkte när vi lät rita vårt hus, vi hade behövt en annan slags ingång! Kanske vi måste bygga om/ut? Jo, ett trumset också, och en yogamatta…wtf?!

Jag kommer nog blogga mer ikväll, när skidorna är över för jag har samlat på mig material att skriva om…och är lite lite taggad. Trots ihållande feber…jag är tillbaka där nu, väldigt otippat..kanske jag skulle vaccinera mig igen? Det hade ju gynnsam effekt på febern första gången….

Over and out!

Uppdatering: Och där spyr Emelie Fleten tre gånger i spåret och fortsätter?!? Det är ett tecken på att kroppen fått nog, laktatet är så högt att magen ballar ur…vi måste allvarligt fundera på om vi VILL se detta, vill vi att atleterna pressar sig på detta vis? Jag tycker det är äckligt, jag oroar mig för deras hälsa, på allvar! Och, ser inte längre störtlopp, det är vansinne!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen