Elände

Vi såg Herr Talman…och jag såg detta. Puppet mastern…lite slött va?

Jag började dagen med radion. En intervju med en ukrainsk soldat som ”vilade upp sig” hemma efter en hjärnskakning efter en rysk attack…han ville inte kriga mer men skulle ”självklart” tillbaka till fronten. TJUGOETT ÅR ung….Jag blev illamående. Gubbar sätter igång krig, pojkar dör. Slitet uttryck jag vet. Men alltså…vad håller alla på med? (Med alla menar jag alla som sätter igång krig, vill bevaka rikedomar, utvidga territorier och uppenbart bara bryr sig om sig själva). Sen en ganska lång dag som avslutades med huvudvärk hemma men ändå kändes värdefull, jag testade mina vingar men…de håller inte riktigt tyngden av mig, än. Slutligen lade jag mig i sängen för att vila, två timmar föra barn och man. Jag tänkte, jag ser en film. Och det gjorde jag. The Mauretanian….och därför bloggar jag. Det rann över. Guantanamo…..det finns inga ord. Inga ord.

Jag sa idag, med emfas: Jag hatar folk. Och älskar folk, men…ju äldre jag blir desto räddare blir jag. Faktiskt och jag tänker att det enda man egentligen kan göra….är att skita i saker. Jag vill ju kämpa men man orkar inte, jag blir förtvivlad, man ger upp, man blir arg, trött, rädd för vad som kan komma att hända ens barn…har ni tid över, se The Mauretanian, Jodie F, Benedict C.

Och sen detta….

Ja, det var det. Nu ska jag ta en värktablett och inte tänka mer på vad som väntar den lojale 21-åringen inte så långt härifrån…det vore bra om kriget (krigen) tog slut innan helgen så han kanske har en framtid, och vi.

I stunder som denna fattar jag först inte varför inte en välriktad…missil inte kan skjutas österut. Sen minns jag att då kommer en större missil åka västerut..kanske…Ofattbart hela alltet. Och jag vet, jag är väl indoktrinerad jag med men det känns onekligen som att herr P är den som skapar mest oreda i vår närhet. Jo, en sak till. Schlagerfestivalen, Israels medverkan, enormt pådrag, dyr produktion…samtidigt. Är det väl använda skattepengar? Jag bara undrar…eller kunde vi skicka några…flygplan, kanske ett…?

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen