Axeltrubbel

AJ. Jag kan ha stickat för mycket…så nu vilar jag den. Jag får bara sticka en liten stund om dagen så att min leopardtröja blir klar. Jag har tre andra mindre projekt på g men de får vänta en stund. Meanwhile tänker jag att jag kan…SY! För jag såg en så snygg klänning i en film…men den var såklart från Chloé och kostade typ 16000kr…så den syr jag istället tänker jag, såklart. Jag har så mycket tyg. Och sen har jag små fina stuvar som kan bli linnen. Jag letade och letade efter mönster men helt ärligt hörrni…de ä skitfula, allihopa. Så, jag gör som sist…jag ritar egna. För nu vet ju, jag ville ju bli kläddesigner egentligen men fick nöja mig med en läkarutbildning. Men, vad är väl en bal på slottet?

Här lite inspo:

Produktbild från Chloé tror jag..

Och så denna:

Den här ska nog inte vara så svår att fixa, jag har en nästan likadan faktiskt. Det blir nog två. Sen behöver jag bara leans eller vita brallor till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen