Anspänningen!

Ur tidningen hemslöjden

Jag har börjat sticka/skissa på en stickbok för nybörjare. Vi har haft ett första möte över en kopp kaffe (okejdå, två) och en lemon curdmacka. Och nu söker vi alla tre i våra djupa brunnar av inspiration och personliga uttryck. Vi är helt olika alla tre men det ska nog bli bra. Framförallt kan det bli KUL!

Och läkaren från försäkringsmedicin ringde. De bekräftar vad jag redan vet…jag har problem med uppmärksamhet, arbetsminne och så var det med det. Tänk om Försäkringskassan litade på regionens läkare! Vad med pengar NI/VI hade sparat då! och lidande!

Men i vilket fall, två dagars arbete in i veckan och jag är ta mig fan helt såld på att vara läkare, igen, jag har fått så sjukt mycket positiv feedback från kollegor (handledare och underläkare), patienter och skötare att jag liksom aldrig vill gå därifrån. men jag måste ju för annars…dör jag typ. Men jag älskar det igen. det har varot lite si och så med motivationen men avdelningsarbete ÄR verkligen min grej. Jag är som fisken i vatten och har roligt….tänk att ha trååååkigt på jobbet!

Sen, redigerar mitt manus, det är…segt. Men kul. Jag försöker komma undan hemma men det är liksom den som arbetar minst som åker på hushållsarbetet..

Coolt
Nippon, jag tror det är det finaste tyget av dem alla!
Jag testar mina ”skills” på Inez….och jag tänker…kan jag lära HENNE sticka, ja då är allt möjligt. Då blir jag kanske astronaut?
Redo för hönshuset!
Jag sa: Ställ inte en dunk med bensin i solen, det expanderar. Maken: Nej då! Jag dagen efter: Nån som vill ha en expanderande dunk med bensin..? Maken: Ööööööö
Jag väntar med SPÄNNING på vad hon ska skriva krönikor om, alltså…kommer de bli roliga? Om dödssjuka ALS-patienter som kvävs i sitt eget slem och kostar samhället pengar…och vägrar bara DÖ! Eller om bidragsfunkande läkare som säger att de har hjärndimma, postcovid och bara orkar vara fantastiska på jobbet 4h/dag men istället ska få behandling mot sin personlighetsstörning och bara jobba förihelvette…..Den som överlever får se, men så ni vet: Hanne Kjöller är lös igen, i Svd. Världen håller andan!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen